bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

Kokslov!

Publicerad 2010-02-28 09:09:52 i Allmänt,

Hej mina underbara läsare!

Nu har Kevins sportlov börjat! Han vet inte riktigt vad det innebär och går runt o kallar det för kokslov. Det stod på mjölkpaketet att det ursprungligen hette så. Undrar vad folk tänker bara när ungen springer runt o ropar för sig själv "koks, koks, kokslooov!!!!". Galna grabb.

Noah har lyckats bli sjuk igen stackarn. Tokförkyld o 39 graders feber. Vi som skulle på bio ikväll.

Är lite sen med min kommunikationsinlämning så måste sätta fart med den. Återkommer senare med bilder på vår asfina nya hall!

See ya!

That´s one small step for man, a giant leap for mankind!

Publicerad 2010-02-12 00:41:22 i Allmänt,

Nästan iaf.. ;-)

Idag tog Noah sina första steg! Han har tagit typ ett halvt tidigare men idag (eller typ igår..) gick han! Idag (läs: igår)är en stor dag!

Det sjuka var att vi satt och åt middag o Noah var nere på golvet o härjade, så gjorde han det han lärde sig igår, ställde sig upp utan stöd och tog ett halvt steg fram. Vi började då klura på hur det stog till med batterinivån på kameran, för det måste ju förevigas när han tar sina första steg. T går o hämtar videokameran o precis då börjar han gå! Precis som om han väntade på att kameran skulle få med hans första steg! Coolt att vi fick det på film.

Känns lite overkligt faktiskt att han kan gå. =)

Måste återgå till min stressinlämning som har deadline senare idag...

Natti!

Stress

Publicerad 2010-02-10 21:51:11 i Allmänt,

Det är lustigt nog vad fördjupningsuppgiften jag skriver handlar om. Lite komiskt nästan.
Var iväg och skrev psykologi provet idag, det gick nog inge vidare.. Gissade en del och hade ingen aning om vad en del frågor ens var. Men jag har gjort mitt bästa sen får vi se hur långt det räcker.

Betyg satt i ergonomikursen idag, MVG. Naaajs. =) Trodde jag inte.. Gjorde ett prov igår med, i administration, fick 54 poäng av 54 möjliga, det ni! =)

Men så var det ju det där med psykologin... det hänger över mig.

För att byta samtalsämne helt, Kevin är hemma o är sjuk, feber o halsont stackarn. Fast han var betydligt bättre idag än igår, skönt att det går åt rätt håll iaf.

Noah kan man inte släppa en sekund längre, han är uppe i soffan, har lärt sig klättra upp och ner själv. Idag ställde han sig upp själv med, utan något att hålla i. Duktig killen. Men som sagt, släpper man blicken är han uppe på tv-bänken eller matbordet eller nåt annat skoj o härjar.. En riktig busunge!

Nä nu ska jag ta o skriva om stress så man kan få ta det lite lugnt här nån gång... Saknar min baby, känns som att vi aldrig ses längre..

So long!

Working my ass off....

Publicerad 2010-02-09 12:11:55 i Allmänt,

Herrejävlar vad mycket det är just nu.. 3 kurser har jag läst i en månads tid nu och alla avslutas nu i veckan. Sista ergonomi-inlämningen skickades in sent igår kväll, prov i administration A idag och psykologi-inlämning som ska vara inne senast fredag. Den har jag precis varit nere o lånat böcker till. Fy fan, vet inte hur det här ska gå men gå ska det! Kämparglöd till tusen har jag ju iaf.

Igår var vi på infomöte på Pressbyrån för att se över möjligheterna att ta över och driva en butik, kan ju PB utan o innan efter mina år där. Men efter noga övervägande insåg vi att vi kommer jobba alldeles för mycket kvällar och helger för vad jag tycker är ok när man har småbarn. Men vem vet vad framtiden för med sig?! 

Nä ny måste jag dyka ner i psykoligiböckerna.. Freud here I come! 

Torsdag

Publicerad 2010-02-04 11:56:33 i Allmänt,

Idag kommer Sis hem! Finally.... hon har verkligen varit saknad. Ska mta henne på AR när hon kommer med en påse lösgodis, med massa salt som hon älskar! Åh ser verkligen fram emot det.

Kevin har sett fram mot den här dagen med, offrar sin bandyträning o allt! =)

Hoppas vägarna är ok bara så at jag kommer fram, hörde på nyheterna att det är kaos norr om stan. Dessutom hade ett Arlanda express tåg spårat ur.. helt j-vla sjukt vilket väder vi har nu. VÅR VÅR VÅR KOM!!!

Fick åka o lämna T imorse, de skulle på en rättegång med kursen han går nu, önskar jag kunde vart med, det är ju så kul! På väg hem skulle jag stanna till i huddinge för o hämta upp jacka o skor till Sis, men när jag kör på huddingevägen hör jag hur Noah ifrån ingenstans börjar tokkräkas där bak. Shit. Hela baksätet full av kräks... Härligt. Hade inte tagit med mig skötväskan heller för jag skulle ju bara ut en sväng... fick då gå upp till mamma o tvätta hans kläder så gott det gick och sen försöka torka de på elementet.... Skitkul. Hem kom vi iaf.. Stackars liten, hoppas det bara var tillfälligt bara så att an inte blir sjuk nu igen.

Lämnade in två uppgifter till skolan igår kväll o idag när jag loggade in på sidan hade jag redan fått feedback, de är snabba! Toppbetyg på Admin. A, älskar den läraren =), och bara G på ergonomi. Blev lite paff eftersom jag bara fått MVG tidigare, men insåg ju att det nån gång skulle bli ett G, och jag har ju känt på mig att ergonomi inte riktigt var min grej så okej då. Då ser jag längre ner att eftersom denna inlämning var en del av nästa så kunde man bara få G på den här. =)=)=)
Nu ska jag bara se till att göra riktigt bra slutinlämningar..

Dags för lite lunch kära vänner!

Åååh så frustrerande!

Publicerad 2010-02-03 14:55:17 i Allmänt,

Kommer typ ingen vart med mit arbete, skriver några rader sen tar det stopp. Måste verkligen pausa hela tiden vilket är jättejobbigt.

Eronomi är inte min grej enkelt. Jag som trodde det bara handlade om hur man lyfter och att man sitter bra, jo tjena. Snart snart är den här kursen slut, då ska jag fira.

Måste fortsätta! Deadline är imorgon men ska ju hämta sis då, så för att inte sitta i skiten imorgon så är det lika bra o göra den klar idag.

Just det, Noah slukade lunchen idag! Kanske han har börjat uppskatta mat nu äntligen, slängde ihop lite av det som fanns hemma, det blev en thai-inspirerad pastarätt, yummie!

Men Noah tyckte att den skulle avnjutas sittandes bordet....

God morgon trogna läsare!

Publicerad 2010-02-03 09:49:21 i Allmänt,

Onsdag.

Har inte fått i mig något kaffe än, måste få nån ändring på det.

Noah somnade för typ 5 min sen, hoppas han sover en stund så mamma hinner plugga.

Har varit riktigt effektiv denna morgon, röjt undan under Kevins säng, han har vad som ska vara en myshörna där men det har varit allt annat än mysigt.. Men nu så. Satte upp en stjärnlampa därunder så nu är det riktigt myspys, måste bli bättre på o läsa för honom, fast han kanske borde lära sig själv kanske? Ja men tills dess..
Hittade också gardinstngerna som jag köpte till hans rum, de har varit spårlöst borta i typ 1½ månad... under hans säng.. Någon som "städat" kanske?

Nä nu måste min kropp ha kaffe sen ska jag dyka ner i böckernas värld.

See ya! 

Nu så

Publicerad 2010-02-02 20:23:13 i Allmänt,

städning av hela lägenheten blev det. Det behövdes.

Barnen i säng sen 50 min tillbaka, nu står plugg på schemat! Kul va?

Har ett projektarbete som ska in senast tordag, måste ta tag i det.

Ciao!

Nä men hej!

Publicerad 2010-02-02 12:55:13 i Allmänt,

Det var inte igår... =)

Tänkte jag skulle ta o skaka liv i den här bloggen som ett bra tag legat i dvala.

Våra dagar rullar på, veckorna går alldeles för fort känns det som. Noah är så stor nu, han förstår verkligen allt man säger. Sen kanske han inte gör allt man säger men det är ju en annan sak. =)

Plugget går bra, har hittills bara fått MVG på mina inlämningar. STOLT! Men vet att det kommer en dag när jag "bara" får ett G, men det räcker bra för mig.

Idag är min första lediga tisdag på väldigt länge! Jobbar numer bara varannan helg! Wohoo! Bättre o jobba då man tjänar bra pengar ist.. Tack för det!

På torsdag kommer efter mycket om o men min älskade syster hem efter en månad i Thailand. Kevin offrar sin innebandy för o hämta moster på arlanda, läskigt o köra så långt bort.. =P

Vårt hem ser ut som sryk just nu, inte sju svåra år utan typ 82. Det är ett resultat utav att vi aldrig är lediga tillsammans.. Men vafan, såg Familjen annorlunda igår, kan de med 10 ungar borde väl vi kunna?! Kan man tycka.. Fattar inte hur de klarar det alltså.

Svärmor kommer hit om två timmar så lite måste jag röja upp iaf.

So long dear friends!

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela