bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

IKEA

Publicerad 2009-11-12 21:00:42 i Allmänt,

Där har jag hängt mycket på sistone.. He he börjar nästan bli rädd att de börjar undra vad jag är för en skum typ som går runt där med min kundvagn... =)


Idag har det inhandlats en arbetsbänk som det så fint kallas. Det är tänkt att vi ska ha den i badrummet för o få till det med förvaring.

Hoppas det blir bra.

Nu börjar Lyxfällan. Den fällan ville inte evin hamna i. =D 

Idag

Publicerad 2009-11-12 11:52:44 i Allmänt,

är en sån där seg dag. Har inte gjort mycket hittills idag. Får bli ändring på det.

Igår fyllde min lille kämpe 7 år. Helt sjukt vad fort tiden går, känns som det var nyss han föddes och kämpade för sitt liv.

Väckte honom men frukost på sängen, vilket iofs är fullkomligt onödigt, han äter den ju aldrig där ändå!? Men iaf, några paket fick han med. Det första han sa var: "men varför väcker ni mig?".  Vilken kille... =)

Han blev jätteglad för sina presenter iaf, de han fick då var ett set med bandyklubbor med boll, och biljetter till Monster jam som han o T ska gå på på lördag. Coooolt! =)

Senare på kvällen kom mormor, morfar, morbror, "farmor" och "farfar" på besök för o fira. Då fick han 2 par jeans och en Star Wars tröja av oss, en Ben 10 klocka med spel av mormor o morfar, en Turtles-film av morbror, en Boog & Eliot filmen och fotbollsspel av "farmor" o "farfar".

Kevin hade beställt tårta som mamma snällt fixar, som sen i vanlig ordning inte gillades. Vi andra åt med glädje men tårta är ingen hit hos honom. Ganska vanligt iofs bland barn.


Ang bild på soffan så tror jag väntar med det faktiskt, många som ska komma hit inom en snar framtid så då kan de ju få se hur vi har det då. Ingen aning om någon ens läser den här ointressanta och dåligt uppdaterade bloggen men iaf. Men så snart folk har varit här irl så kommer bilder, promise.

Då kanske oxå vi hunnit fixa lite mer, Noahs rum är så gott som klart men Kevins är allt annat än färdigt. Måste få upp sängen så kan vi sätta igån där med.


Nu måste jag sätta igång med lite skolarbete innan Noah vaknar och det är dags för lunch.



Ciao!

Sjuker

Publicerad 2009-11-04 14:27:09 i Allmänt,

min lille skrutt är sjuk. Det är tyvärr ingen nyhet heller, han är inne på sin tredje vecka nu... Var hos läkaren i förra veckan och fick hostmedicin utskrivet men det har bara blivit värre. Nu är det med all rätt gnäll hela dagen o ingenting är bra alls. Jag förstår honom men ganska jobbigt är det.. Vill inte äta något heller, jag ska vara glad om han äter sin gröt.

Måtte det här gå över snart.

Hittills har jag fått MVG på alla mina inlämnade uppgifter! Det ni.. =) Måste få skryta lite. ;-)

Nä nu måste jag ta han om Noah, han pockar på uppmärksamhet. Ska ta en bild på sofforna sen så ska ni få se hur fint det blev!

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela