bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

Torsdag

Publicerad 2010-04-22 11:27:27 i Allmänt,

Vinter? Höst? Vår är det ju iaf inte, och inte nå sommar heller.. Det snöar, det är 22 april idag. Hemskt hemskt är det.

Våra dagar är ganska lugna nu. Hade en skolinlämning till i måndags, inför den är det alltid stressigt. Men nu är det lugnt ett tag framöver. Skönt.

Igår hade vi Mia & Stefan här på middag. Och Mias dotter Saga såklart. Kevin och Saga är kära i varandra, jättegulligt! =) De bodde mittemot oss i Tumba, men då sågs vi inte mycket, mest barnen som sprang in till varandra. Så det var på tiden att vi sågs under andra former. Vi åt mat som verkade uppskattas mycket, och drack en del vin. Klockan drog iväg och när klockan var halv tio var de tvungna att åka. Kevin var hur trött som helst och däckade på en gång, han var inte lätt att få upp imorse heller... Men det var det värt! Vi hade hur trevligt som helst.

Thomas hade några inställda möten på förmiddagen idag så vi tänkte åka o hämta bilen idag ist för imorgon. Men icke, vi får inte hämta den förrän imorgon.. Ja ja, den som väntar på något gott.

Dags för lunch.

Dagen som varit.

Publicerad 2010-04-20 21:52:45 i Allmänt,

Noah sov 3½ timme... Alltså hallå eller?! Jag var tvungen att gå in o kolla om han fortfarande andades.. Det gjorde han som tur var. Han sov iofs oroligt inatt så han var väl tvungen att ta igen sig lite.
Jag hann göra massor under den tiden han sov iaf. Och sitta en stund i solen på balkongen.

Vi åt lunch och gick sedan iväg för att gå in på banken och sätta in pengar från bilaffären. Känns inge bra att gå runt med så mycket pengar i kontanter. Väl inne på banken fick jag redogöra för var pengarna kom ifrån..
Kevin hade beställt munkar som vi skulle äta i parken för att fira hans bolibompa-namnsdag, sagt och gjort. Syster kom till Farsta och "firade". =) Jättemysigt var det att sitta i parken och fika i solen. Noah gungade och skrattade så han kiknade, Kevin lärde sig hoppa från gungan. =)

Tog en massa bilder men har inte lyckats förstå hur jag laddar upp dem från telefonen. Ska klura på det..

Nu ska vi drömma oss bort på Hemnet!

Nigthy.

Tisdag

Publicerad 2010-04-20 12:44:53 i Allmänt,

Tjohoo!

Lite uppdatering. Helgen har gått rasande fort. Jag har jobbat och då går tiden alltid så fort. Jobbade över i lördags, till 17 ist för 14.30. Trevligt på lönen sen.

Igår fick vi bilen såld, så nu har vi ingen. Alltså vi har ju vår nya jättefina, men den står ju hos bilhandlarn fortfarande. Ska hämtas senare i veckan. Läskigt att köra en annan bil. Jag har verkligen gillat Opeln, den var riktigt skön att köra. Synd bara att den höll på o falla isär.

Mitt abonnemang flyttades över till 3 igår så nu använder jag iPhone. Vad grym den är! Kevin gick och lyssnade på Manboy med Eric Saade när vi gick till skolan imorse. Sjöng med så det ekade mellan husen. =) Kul att han äntligen börjar intressera sig för musik.

När jag och Noah gick hem stötte vi på en mamma från ÖF så vi var kvar ute en stund i det härliga vädret. Drog på ett par galonisar och satte oss i sandlådan här utanför. Noah tyckte det var skoj i typ 10 min sen ville han springa åt alla andra håll.

Kevin har btw Bolibompa-namnsdag idag! Yeey! Han blev jätteglad när han fick höra det.. Han har alltid velat ha en namnsdag. Vi bestämde att vi ska fira det med en sockrad munk i parken sen. =)

Om jag lyckas ta mig in via telefonen lägger jag upp en bild.

Fredag

Publicerad 2010-04-16 22:15:37 i Allmänt,

Vi har köpt ny bil! =) Inte vilken som helst heller, vi var just på väg till Skoda för att beställa en sproilans ny när vi tog en snabbis på Volvo. Där bokstavligt talat ramlade vi över vår skönhet, en V50 -06. Kan knappt bärga mig tills vi får hämta ut den... Körglädje på hög nivå.

Idag har varit en ganska soft dag. Jag och barnen har myst hemma och tog en sväng i centrum för lunch. Helt sjukt, när vi var där stötte jag på min gamla dagisfröken. På tre veckor nu har jag stött på henne tre ggr, innan dess var det 20 år sedan.. Konstigt konstigt. Hur som helst droppade vi av Kevin hos sin pappa för en helg där, sen tog vi en sväng till Babyland. Vi måste ha en mindre vagn till skrutt nu när han blivit så stor. Den andra är mest klumpig nu känns det som. Vi fastnade till slut för en Brio Race, den verkar bra.

Nu ska vi försöka få till en annons på Opeln. Nån som vill köpa? ;-)

Kanske läge för en uppdatering?!

Publicerad 2010-04-15 09:38:48 i Allmänt,

Det var ett tag sen sist må jag säga. Livet susar på i en faslig takt.

Vi håller på o bli galna här hemma.. Vi är på biljakt och kan inte komma fram till vilken vi ska välja. En ny? En som är något år gammal? Åååh man blir ju tokig. Vi drömde om bilar båda två inatt kan jag meddela.
Vi ska iväg o provköra en Saab 9-3 i em innan vi tar ett slutgiltigt beslut.

Nog om det. Sitter med ett kapat pekfinger, lite halvskumt att skriva utan det. Lagade mat igår och vi har lite för vassa knivar. Eller så är det jag som är för klumpig. Jag vet inte vilket. Halva nageln kapades iaf, det gör ont.

Hur som, jag har anmält mig till Solresors tävling om att få agera resereporter under en vecka! Det vore ju så härligt att få komma utomlands och bara uppleva. Kolla in tävlingen ni med http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/

Ha en bra torsdag!

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela