bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

SKHLM

Publicerad 2009-08-31 12:27:48 i Allmänt,

Blev ingen promenad... Såå mörka moln på himlen som inte alls ser roliga ut. Ska istället åka till SKHLM för o träffa Teres som varit bortrest i 1 månad. Ska bli kul o höra om hennes lilla äventyr!

So long friends!

Måndag igen.

Publicerad 2009-08-31 08:15:37 i Allmänt,

Helt sukt vad daarna går. Så har man ju alltid sagt men det är när man har barn det verkligen ligger sanning i det. Helgen har gått i ett nafs, jobb både lördag o söndag, slutade visserligen tidigt men ändå. Var ju o såg Ice Age 3 med Kevin i lördags, vi hade jättemysigt! Var inne på Willys innan bion började för att handla biosnacks, han ville ha typ allt. När vi väl kom ut ur butiken hade vi med oss:

  • Ett Pringlesrör.
  • En påse lösgodis
  • En påse mexicanos (ni vet de där platta kryddiga som finns bland naturgodiset)
  • En Fanta

Jag körde på lite nyttigare alternativ... :-)

Vet ni vad han åt av allt?! 3 godisbitar som jag typ fick stoppa i munnen på honom, och en klunk av Fantan. Alltså det är likadant varje gång men ändå kan jag inte med att säga nej, han måste ju få i sig allt han bara kan! Men men, nästa gång ska jag köpa 3 bitar.. :-D

T har varit duktig och packat massor i helgen, måste försöka lite jag med.. Min ursäkt är ju att jag har ju Noah hemma, det ÅR verkligen inte att packa då! Det sjuka är att han kan...

Får se om det blir nån träff med Anna idag med. Nu blire morgonkaffe.

 

C ya later!

Bara för att jag har sagt att jag inte kommer skriva varje dag...

Publicerad 2009-08-28 18:49:09 i Allmänt,

så skriver jag flera gånger idag. :-) Nyhetens behag. Det var ju roligt det här ju! Varför har jag inte hoppat på det här innan?! Sitter hos mamma nu nyklippt o allt. Sorry älskling det blev ganska kort... Ska försöka komma ihåg o lägga ut bild, men jobbar i helgen så vi får se. Nöjd är jag iaf!
Har fått hem Kevin nu, har lovat honom att gå på bio imorgon, Ice Age 3 har han bestämt. Har inte sett den innan, har ju inte ens varit på bio alls sen Noah kom.. Ska bli kul o göra något bara han och jag. :-)

Ciao!

Så var man en bloggare då!

Publicerad 2009-08-28 12:46:17 i Allmänt,

Ha ha trodde aldrig jag skulle blogga men men.. så det kan bli. Har ingen störrekoll på hur det är man gör o så men det får ni ta. Om ens någon skulle få för sig att läsa mina tankar o funderingar.
Kan absolut inte lova att skriva varje dag för det kommer jag inte hålla..

Just nu består mitt liv av ett allmänt kaos. Flyttar ju om 2 veckor och allt ska ju ner i lådor, fy för att flytta! Man tror inte man har så mycket grejer man har alltså.. Flyr verkligheten en stund genom att sitta här. Noah sover, sin första sömn sen i morse, sen bär det av ut på långpromenad. Gick igenom min garderob idag och hittade en hel del kläder jag kom i för inte allt så länge sedan. Så nu jävlar ska det promeneras! T jobbar i Etuna idag, så bara jag o lillskrutten hemma. Får se om jag får hem den större också..

Bye for now!

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela