bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

Summering av veckan som gått

Publicerad 2009-12-14 16:03:46 i Allmänt,

Oj oj vad dagarna går fort när man har skoj! Det är verkligen fullt fart i det här huset and I like it! =)

I fredags var det ju Idol final med allt vad det innebär. Det blev ju som jag förutspått till slut, vart lite orolig ett tag men allt kan ju inte stämma! ;-)

I lördags fyllde jag år. Många år. Fick sovmorgon, bara det är guld värt! Frukosten fixad, massa mys hela dagen innan det bar av till Hamburger Börs för o se julshow med Robert Wells som jag fått i present av T´s föräldrar. Var så mysigt att göra något bara han o jag, något riktigt lyxigt! Vi åt en kalasmiddag där som var så god att ord inte räcker till.. Yum yum! För att inte tala om efterrätten... Magisk! Själva showen var asbra med, så jäkla duktig han är!

O gissa vem som mer var där?! Det här är fan stort, Sveriges enda astronaut, Christer Fuglesang! Så jäkla coolt..

Söndagen skulle vi gått på en annan restaurang för att fira mig men efter massa strul som jag inte orkar ta här så ställde jag in det. Åkte till Vretarna istället och bara var. Så himla mysigt o vara där. Blev bjuden på god mat med och sånt är ju alltid trevligt.

Den här dagen har gått till o tvätta vår monstertvätt som inte har rörts i helgen, så nu hänger det tvätt i hela badrummet! Skoj det ska bli imorgon o vika in allt..


Nä nu måste jag bege mig o hämta hem min stora kille, klockan är ju massor...

See ya!

Jo

Publicerad 2009-12-09 15:00:35 i Allmänt,

idag blir det pepparkaksbak med mina småkillar! Yeeey! Slänger in en bild när vi är klara.. =)

 

Mellistips!

Publicerad 2009-12-06 22:30:27 i Familj,

Har fått äran att testa Jogolino, en naturligt sötad yoghurt som inte behöver förvaras i kyl. Perfekt att ha med sig i skötväskan.

Så här presenterar tillverkaren Nestlé Jogolino:

Mellanmålet Jogolino är naturligt sött, helt
utan tillsatt socker, och med kalcium som är
så viktigt när små skelett ska bli stora. Lätt
att ta med och som gjord för att äta direkt ur.
Du hittar Jogolino i barnmatshyllan och fler
nyfikenheter här nedanför.


Noah älskar den! Den rekommenderas från 10 månader men är bra även för större barn och finns i två olika smaker, banan samt jordgubb & banan.

Julbord 2 och helgen som gått

Publicerad 2009-12-06 22:20:55 i Allmänt,

Igår var jag på Julgalan på Annexet med ICA. Jättekul att göra något tillsammans med jobbet utanför ICA. Själva julgalan var skoj med, min stora idol Linda Bengtzing, (jag vet, jag är skittöntig men jag gillar henne!) var där! Hon e så jäkla bra.. EMD, Kate Ryan o Markoolio var också där. Måste dock säga att Sundby slog högre när det gäller maten. Dansade halva natten, det var länge sen!

Idag har jag varit inne i stan med svärisarna o kollat julmarknad. Guu så mysigt! Lämnade grabbarna hemma för o slippa trängas med barnvagn o allt. Kändes lite konstigt men lite skönt ändå.

Sen har vi även bjudit över dem på middag, indonesisk gratäng blev det, asgott! Mycket uppskattad tyckte våra gäster.

Andra ljuset tänt idag, 2 veckor kvar till jul! Lite drygt men ändå! Längtar faktiskt.. =)

God morgon

Publicerad 2009-12-03 08:22:25 i Allmänt,

Förkyld. Ordentligt förkyld. Igen. Usch vad jag inte behöver det här just nu. Hoppas bara grabbarna klarar sig, de har haft sina omgångar kan man tycka.

Tordag idag, dagen har inte så mycket att bjuda på. Kevin ska på bandy ikväll så måste hinna fixa middagen tidigt.

Noah sov jättedåligt inatt, vaknade halv två bara skrek. Ville absolut inte somna om. Tror klockan hann bli både halv tre o kvart i innan han äntligen somnade om. Klockan sex vaknade han för dagen så jag är ganska mör nu. Till råga på allt. Idag blir det till o vila när han somnar.

Ringde Patricia igår för att boka bord till min födelsedagsmiddag. Får ett presentkort varje år som jag för första gången tänkte utnyttja. Bokningen var så gott som klar när tjejen jag pratade med upplyser om att det är 18-års åldersgräns och alla ska ha giltigt leg. T´s syster är 16, har båda sina föräldrar med sig, o ch vi ska verkligen bara dit för o äta middag. Tvärnej, inget o diskutera, då var vi inte längre välkomna.
Fatta! En 16-åring får inte gå på restaurang för o äta middag!! Anledningen var att de har öppna barer där de inte kan ansvara för henne, men hallå?! Hon har sina föräldrar med sig, de om några kan väl ta ansvar för sitt barn! Jag hade förstått om det bara var hon och jag, men alltså det är helt sjukt.
Patricia har dessutom ganska saftiga priser så där gick de miste om några tusen. Har gillat Patricia innan men nu har jag svårt att tro att jag går dit igen.

Men men, nu ska jag hitta en annan restaurang att lägga några tusen på, förslag någon?

Julbord 1

Publicerad 2009-12-02 21:10:50 i Allmänt,

Kan ju meddela att julbordet var asagott! Har ni möjlighet att besöka Sundby gårds julbord så gör det! Det är värt pengarna.. =) Såå mysigt o mycket god mat.

Dags o hänga tvätt sen slapp innan dagen är slut för idag.

Frost

Publicerad 2009-12-02 10:07:28 i Allmänt,

Kallt var det i morse. -2,5 visade termometern hemma men i bilen visade det -4,5. Brr.

Gjorde dagens goda gärning oxå! Utanför oss stod en bil o gasade på som fan, och körde på med vindrutetorkarn i hopp om att få bort frosten. Gick o knackade på rutan o frågade om han inte hade nån skrapa vilket han ju inte hade, så då fick han en av mig. Snällt va? =D Det är ju det man hoppas på när man är i nöd att nån vänlig själ kommer som en ängel med precis det man behöver.
Om nån börjar kanske det smittar av sig. =)

Idag är T ledig så vi håller på o fixar hemma. Har precis ordnat sladdarna bakom tv:n, eller vi o vi, han fixade. Jag assisterade bara. Ska inte ta åt mig äran..

Klockan 14 är det julbord, årets första. Mamma ska vara barnvakt. Ska bli mysigt att komma bort lite bara jag o T.

Hej hopp!

hemkommen

Publicerad 2009-12-01 21:33:25 i Allmänt,

Nyss hemkommen från dagens jobb. Skitcreepy, efter att vi stängt, och vi trodde det var tomt, hör jag efter en stund en röst "Hörru du! Får jag fråga dig en sak?". Jag var helt hundra på att det var nån reklam som gick, men nej! En gubbe var kvar i butiken! Han undrade var vi hade ost... Ha ha vi drar ju liksom ner gardiner för kylarna ett par min innan stängning. Tur att det var en harmlös gubbe iaf..

Köpte en jättefin julstjärna med kruka på jobbet, jättefin! Ska fota alla mina inköp så ni får se, så fort jag tömt kameran... :-S

Nu är jullådan från källaren uppe med, så nu ska det fixas!

HK ikväll, jippie yey!!

So long! 

I´m back!

Publicerad 2009-12-01 08:29:25 i Allmänt,

Back to stay.. =)

1 december idag. Fatta! Redan.. Snart fyller jag år, usch hemska tanke. Julen är på ingång. För övrigt har jag värsta julfeelingen faktiskt! Satte upp julgardiner o gjorde lite julblomsarragemang. Sis var här o pysslade med Kevin medans jag bakade lussekatter. Yummie! Nu är frysen fylld..
Dock har vi inte fått upp några adventsljusstakar, skäms nästan lite för det men har verkligen inte hunnit.. Kan ju inte gå ner ensam med Noah liksom, måste ju kunna kånka upp lådan. O när T kommer hem är det full fart med annat. Ikväll! ;-)

Tisdag idag, lika med jobb. Har inte jobbat sen förra tisdagen, vilket inte år nåt konstigt, men det känns som att det var aslänge sen jag jobbade! Helt sjukt..

Har inga skoluppgifter den här veckan men tänkte sätta igång med nästa veckas så man har det klart. Sista inlämningsuppgifterna i de här kurserna sen är det prov. Har redan avslutat kursen personaladministration med MVG i betyg. =)=)=)

Imorgon ska jag o T på julbord med T´s väktarjobb. Till Sundby gård ska vi. T har varit där innan och sagt att de är jättebra, så jag har hööga förväntningar! =)

Bilder på lägenheten kommer, måste tömma kameran först bara.


Hej svejs!

 

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela