bigmaamas

mitt liv som trebarnsmamma

Torsdag

Publicerad 2010-04-22 11:27:27 i Allmänt,

Vinter? Höst? Vår är det ju iaf inte, och inte nå sommar heller.. Det snöar, det är 22 april idag. Hemskt hemskt är det.

Våra dagar är ganska lugna nu. Hade en skolinlämning till i måndags, inför den är det alltid stressigt. Men nu är det lugnt ett tag framöver. Skönt.

Igår hade vi Mia & Stefan här på middag. Och Mias dotter Saga såklart. Kevin och Saga är kära i varandra, jättegulligt! =) De bodde mittemot oss i Tumba, men då sågs vi inte mycket, mest barnen som sprang in till varandra. Så det var på tiden att vi sågs under andra former. Vi åt mat som verkade uppskattas mycket, och drack en del vin. Klockan drog iväg och när klockan var halv tio var de tvungna att åka. Kevin var hur trött som helst och däckade på en gång, han var inte lätt att få upp imorse heller... Men det var det värt! Vi hade hur trevligt som helst.

Thomas hade några inställda möten på förmiddagen idag så vi tänkte åka o hämta bilen idag ist för imorgon. Men icke, vi får inte hämta den förrän imorgon.. Ja ja, den som väntar på något gott.

Dags för lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Mitt i livet med barn, hus och blivande man. Skriver om vardagsbekymmer och skojigheter och allt vi tar oss för om dagarna,

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela